Flere og flere døjer med tyndt, skrøbeligt hår - vi svarer på hvorfor og hvad du selv kan gøre ved problemet

Hvis du har bidt mærke i, at dit hår ikke ser så lækkert og sundt ud siden corona startede, så er du ikke alene. I februar 2021 udgav New York Times artiklen “You’re Not Imagining It: The Pandemic Is Making Your Hair Fall Out", hvor de konkluderede, at pandemien havde forårsaget hårtab og hårproblemer på tværs af køn og alder. Ifølge artiklen har der været betydeligt flere tilfælde af stress-relateret hårtab i de år, hvor krisen har stået på, særligt blandt kvinder. Samtidig er kategorien for produkter mod hårtab og tyndt hår vokset eksplosivt. Det er næppe tilfældigt. Både mænd og kvinder er altså mere bekymrede for deres hår, og dette kan ofte kædes tæt sammen med følelsen af selvtillid eller manglen på samme. Heldigvis er der mange måder at forbedre hårets tilstand og udseende på - lige fra at forbedre hovedbundens tilstand, få en ny frisure til at udnytte udvalget af produkter, der kan gøre en forskel. 

Tyndt eller fint? Dit hår har brug for øget volumen og et løft!
Bliver dit hår tyndere og tyndere betyder det, at mængden af hårstrå på dit hoved falder. Fint hår derimod har noget med hårstråets tykkelse at gøre. Det er fuldt ud muligt at have rigtig mange hårstrå på hovedet, som samtidig er tynde i omkreds, så du efterlades med et såkaldt fint hår. Fælles for begge tilstande er manglen på fylde, løft og volumen. Så hvordan opnår du rent, gennemfugtet, fyldigt hår? Alt dette og mere til kan opnås med den rette volumenskabende shampoo og conditioner. Og som prikken på i'et en smule volumizing foam, der kan give omgående løft og fylde, som du kan style som du vil. 

Vores bud på den bedste hårpleje mod skrøbeligt hår
For at få en følelse af, at dit hår virkelig har gennemgået en transformation, skal du gå efter hårpleje, der er designet til netop at afhjælpe tørt og skadet hår.

Shampoo 2 fra Clean up renser blidt hår og hovedbund, mens der tilføres fugt til tørstige hårstrå. Giver farvebeskyttelse og tager blødt, glansfuldt hår til næste niveau. Fjerner forsigtigt fedt og produktrester. Beriget med glycerin, hvedeprotein og keratin for øget næring og beskyttelse. Panthenol genopretter elasticitet og fylde.

Shampoo + Conditioner For Dry Hair fra Lernberger Stafsing er en mild, rensende og fugtgivende formel, som tilfører en utrolig glans og smidighed til tørt, skadet og glansløst hår. Protein og aminosyrer opbygger håret indefra, mens keratin og silkeproteiner styrker håret i dybden og øger elasticiteten

Med White Truffle serien fra Philip B kan du genskabe fugtbalancen og reparere porøst, tørt og/eller farvet og kemisk behandlet hår. Formularen bygger på 23,3% rene og naturlige ekstrakter som lavendel, kamille, humle, nælde og melisse kombineret med det suverænt styrkende PHILIP B® kompleks af panthenol (vitamin B5).Hvis du leder efter perfekt pleje, giver denne banebrydende conditioner dig det ultimative finish. 

Oud Royal Forever Shine Shampoo indeholder tidsudløste botaniske fugtgivere - molekyler der er små nok til at passere gennem fibrene i dit hår og fugte hvert enkelt hårstrå indefra og ud. Denne shampoo vil gøre en bemær­kel­ses­værdig forskel for dit hårs udseende og fornemmelse. Tænk tykkere, blankere og mere vitalt end nogensinde før - og effekten varer i flere dage!

Lad der ikke gå flere dage med tyndt, livløst hår. Et smukt, simpelt, elegant svar venter. Prøv vores produkter i dag og lad resultaterne tale for sig selv.