Fire skønhedsprodukter du bør opbevare i dit køleskab

Du behøver heller ikke opbevare alle dine skønhedsprodukter på køl, det er kun en håndfuld af dem, der har bedst af de kolde temperaturer. Læs med og find ud af hvilke, det drejer sig om.

Har du nogensinde hørt om et “beauty fridge”? Hvis ikke, så er det tid til at tilføje begrebet til dit ordforråd. Et Beauty fridge er i al sin enkelthed et minikøleskab, der giver dig mulighed for at opbevare dine skønhedsprodukter under kontrollerede temperaturer, der giver dem bedre holdbarhed og større effekt. Over årene er beauty fridges blevet ekstremt populære i Korea og siden er populariteten også taget til i resten af verden. Hvis du ikke lige har et beauty fridge, så fungerer dit almindelige køleskab også fint til formålet.

Sheet masks
Sheet Masks er lækre uanset hvad, men vælger du at opbevare dem i dit beauty fridge er de endnu skønnere! Intet føles bedre end en kølende maske ovenpå en varm dag på kontoret eller en svedig omgang træning. 

Face Mists 
Der findes ikke noget mere forfriskende end en kølende ansigtsspray på en varm dag. Vi elsker formularer, der bygger på rosenekstrakt. De dufter skønt og virker lindrende på huden.

Øjencremer
For meget salt i maden eller en dårlig nats søvn kan ofte resultere i hævede øjne. Særligt først på morgenen. Få hævelsen til at lægge sig ved at påføre øjencreme, der kommer direkte fra dit køleskab. Temperaturen vil bidrage til at bremse tilførsel af væske til øjenområdet og du vil opleve at huden bliver lindret og falder til ro. 

Hudplejeredskaber
Jade rollers, face sculptors og massageværktøjer - beauty-køleskabet er som skabt til dem! Ved at opbevare dine hudplejeredskaber ved lave temperaturer vil de bidrage til at mindske hævelse i ansigtet, når du anvender dem. Og så vil det tilmed føles fantastisk!

Hvad skal du ellers vide?
Ikke alle produkter er skabt til køleskabet. Ethvert oliebaseret produkt - særligt dem med kokosolie - bør opbevares ved stuetemperatur, da de ellers risikerer at størkne eller skille. Derudover er det en god idé at være konsekvent med opbevaringen. Det er vigtigt ikke at glemme at putte produkter tilbage i køleskabet, da konstante temperaturforandringer kan ødelægge formularerne. Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at opbevare produkter uden konserveringsmidler i køleskabet for at forbedre holdbarheden og forhindre bakterievækst.