Den ultimative guide til længere og stærkere vipper

Er du træt af korte, sparsomme vipper? Serum for Lashes er her for at hjælpe! Dette fantastiske serum er udviklet til at give dig længere, stærkere og mere voluminøse øjenvipper på en sund og plejende måde. Ved hjælp af nøje udvalgte aktive ingredienser får dine vipper de bedste forudsætninger for at vokse sig smukke og kraftige. 

Serum for Lashes indeholder hyaluronsyre, som ikke kun fugter dine vipper, men også gør dem smidige og elastiske i lang tid. En anden vigtig ingrediens er provitamin B5 – Panthenol, som regenererer og nærer hårstrukturen samt har en blødgørende og plejende effekt. Bimatoprost, en kraftfuld vækststimulerende ingrediens, sørger for, at dine vipper vokser hurtigere og bliver tykkere. Allantoin bidrager med sine beroligende og fugtgivende egenskaber, reducerer irritation og fremmer heling og regenerering. 

Med regelmæssig brug kan du forvente at se resultater efter 6 - 15 uger ved daglig påføring. Serum for Lashes kan også bruges på dine bryn, selvom du her skal være forberedt på en lidt længere ventetid for resultaterne. Hver tube indeholder 4 ml serum, hvilket er nok til cirka 5 måneders brug. For at vedligeholde de opnåede resultater anbefales det at anvende serummet 2-3 gange om ugen. 

Dette oliefri serum er perfekt for kontaktlinsebrugere og dem med vippe extensions. Formularen er også vegansk, parfumefri og dermatologisk testet, hvilket sikrer, at produktet er skånsomt og sikkert for din hud. 

Tag skridtet mod smukkere og stærkere vipper med Serum for Lashes. Dine vipper vil takke dig!