5 do's-and-don'ts til smukke vipper

Ligesom de fleste ting i livet, kræver det en indsats at opnå smukke øjenvipper. Fra den optimale pleje til at bruge de korrekte produkter og teknikker – der skal meget til at vedligeholde både vipper og bryn. Det er vigtigt at huske på, at vores vipper har en cyklus og at hårene faktisk falder ud ved udgangen af denne cyklus, hvilket er helt normalt. Imidlertidig kan dårlige vaner og manglende pleje forårsage skade, brud på hårstrå og endda fremskynde hårtab. Lad os ikke glemme at øjenvipper er meget mere end bare en base for mascara! De hjælper med at beskytte det fine øjenområde fra skidt og støv, og hjælper med at beskytte øjnene mod snavs. Derfor er vippepleje meget mere end det gode udseende – det er vigtigt for den overordnede sundhed i øjenområdet.
Heldigvis kan disse fem do’s-and-don’ts hjælpe dig med at opnå og vedligeholde de uimodståelige, sunde vipper vi alle ønsker.
1. Undgå vandfast makeup på daglig basis
Vandfast makeup er lavet til bestemte begivenheder: bryllupper og ferier, men burde ikke blive brugt til dagligt, da det kan være rigtig svært at fjerne. Produkterne kræver ofte at man gnubber, hiver og river i hårene, hvilket er meget skadeligt for dine vipper. Til hverdag anbefaler vi altid at bruge tårefaste formularer, som er holdbare men samtidig nemme at fjerne uden at skade øjnene.
2. Gå aldrig i seng uden at fjerne din makeup
Vi ved det, vi ved det! Du har hørt det før, men det er fordi, det er sandt: det er et absolut no-go! Det er ikke kun dårligt for dine bryn og vippers overordnede sundhed, det kan lede til endnu værre ting som inflammation og infektioner. Selvom du måske ikke kan dedikere dig til en hudplejerutine, skal du altid sørge for, at fjerne din makeup før dit hoved rammer puden.
3. Buk aldrig dine vipper efter du har lagt makeup
Vippebukkere er fantastiske, men bør selvfølgelig blive brugt korrekt: før du påfører mascara og ikke for tæt på vippekanten. Hvis du bukker dine vipper efter mascara, kan det gøre at vipperne klistrer fast til vippebukkeren, knækker eller falder af før de er klar til det. Ingen kan lide huller i deres vippekant!
4. Opnå vedvarende resultater frem for quick-fix's
De øjeblikkelige resultater du får med extensions, vippebuk og lamination kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved. Men uheldigvis er disse behandlinger kendt for at udtørre hårene og gøre dem svage og skrøbelige med tiden, så både øjenbryn og øjenvipper risikerer at miste deres sunde udseende. Vi anbefaler kun at få den slags behandlinger til specielle lejligheder. Hvis du bare må prøve det af, er det en god idé at bruge en vippeserum som supplement for at pleje og styrke dine naturlige hår.
5. Kom i gang med vippeserum
Selvom dine vipper umiddelbart er sunde og flotte, har du så ikke lyst til at få dem i topform alligevel? Ved at implementere en vippeserum som Serum for Lashes til din daglige rutine, bliver de stærkere, sundere og med et klart forbedret udseende.